Bitkisel Yollardan Sivri Sineklerden Kurtulun




Sivri Sineklerle Mücadele Nasıl Yapılmalı !


İnsanlığın en büyük tehlikesi olan sivri sinekler yüz yıllardır varlıklarını sürdürmektedirler.

Sivrisineklerin dişileri üremeleri ve çoğalmaları için canlı kanlı olan ne varsa kanını emerek hem açlığını gideriyor hemde üreme yani kuluçka olarak bizleri ve hayvanları kullanıyorlar.

Sivri sineklerden kurtulmak için değişik kimyasallar kullanırız gerek sprey olarak gerekse mat yani elektrikli tabletler kullanmaktayız hepsinin bizler için zararları mutlaka vardır.

Sivri sineklerin doğal yollarla insana,hayvana ve toprağa yani kısaca çevreye zarar vermeden evimizde ve oturduğumuz yattığımız ortamlardan nasıl uzak tutarız !

Bitkisel çözümle  çaresi varmıdır!
Değişik yöntem ve metotlarla denenen ve sonunda başarıya ulaşmış olan bitkisel olarak sivri sineklerden kendimizi ve sevdiklerimizi uzak tutmanın formülü.

Bitkisel çözümler olarak sivri sineklerden nasıl kurtuluruz.

1-) Sivrisinekler ağır koku tabir edeceğim kimilerine göre tabi çam yağından hoşlanmazlar.
2-) Nane yağından hoşlanmazlar.
3-) Bizim için hoş olan nane şekerlerinin ham madesi diyebileceğimiz okaliptüs yağından'da hoşlanmazlar.
4-) Son olarakta limon yağından'da hoşlanmazlar. 

Bunları nasıl'mı kullanacağız,çok basit çoğumuz elektirikli Mat'lardan kullanıyoruz 1 gecede kullandığımız bu kare şeklindeki mat mavi renkte oluyor.

Zamanla ısınarak etrafa yaydığı kovucu kokuyu sabah bakıyoruz mavi olan tablat beyaza dönmüş işte işin püf noktası bu. 
Bu tabletleri atmayın yukarıda yazdıklarımdan birisini bu beyaz tablettin üstüne damlatın ve emmesini bekleyin !
Yeteri kadar damlattıktan sonra yine yerine takın ısınan tablet üzerine damlatığınız yağı uçucu hale getirip sizi bu sivrisinek belasından kurtarmış olacak.
Not ;Bu yağlardan sıvı olan sivrisinek kovucularda'da kullana bilirsiniz.(Şişe boşalınca yağlardan istediğinizi kullana bilirsiniz)

Diğer bir yöntem ise limonları uzunlamasına değil yuvarlak olarak ikiye kesin üzerine karanfillerin sapları aşağıya gelecek şekilde saplayın limonun üzerine 18-20 adet dağıtarak başları yukarı gelecek şekilde limona saplıyarak dağıtın ve çay tabağına koyup sağa sola dağıtın oturduğunuz masaya koyun böylelikle sinek ve sivrisinek'lerden kurtulmuş olacaksınız...Umarım İşinize Yarar.

Dikkat ; Doktorunuza danışmadan Hiç bir bitkisel ürünleri kendi kafanıza göre kullanmayın size zararı dokuna bilir.

Okuyucunun Dikkatine
******************************
Blog sayfamızda sağlıklı yaşam, diyet ve kişisel bakım konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride çeşitli hastalıklar için evde bitkisel çözüm önerileri, besleyici fonksiyonel gıda takviyeleri, doğal cilt ve saç bakımı maskesi tarifleri ile uygulanışları, kilo kontrolüne yardımcı diyet listeleri ve sağlıklı beslenme programları yer almaktadır. İlgili besinin, ürünün ya da diyet listesinin etkileri her bünyede değişkenlik gösterebilir. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek yan etkilerden sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.